Jotenkin musta tuntuu, että nämä mun päivitykset ovat myöhässä... No jokatapauksessa marraskuun synttäribuumin jälkeen alkoi joulun odotus. Tai olisi pitänyt alkaa. Tänäkään vuonna en saanut kiinni aidosta joulufiiliksestä. Se mennä livahti ohi, niinkuin koko joulukin.

Pari jouluista kakkua tein tilaustyönä:


Omat valmistelut jäivät todella vähiin, en leiponut juuri mitään. Emme myöskään laittaneet kotona jouluruokia, vaan kävimme aattona paikallisessa syömässä ja joulupäivänä herkuttelimme mumman joulupöydässä.

Aattona olimme kirkossa ja jaoimme meillä lahjat pienellä porukalla, kun veljentyttö H halusi viettää illan poikakaverinsa luona, (josta muuten tuli vuoden viimeisenä päivänä hänen kihlattunsa) ja miniä H oli iltavuorossa.

Leivoinhan mä tämän...pinjansiemen-sitruunarahkapiirakan...en laita ohjetta, ettette turhaan kokeile...Ystäväperhe R tätä maistoi...


Uusivuosi vaihtui Pikku O:n kummitädin luona herkuista ja toistemme seurasta nauttien ja kävimme samalla reissulla aleostoksilla ja kylpylässä uimassa. Oli tosi kiva vuodenvaihde!

Mukavaa alkanutta vuotta!