Voi tätä talvea...jatkunut jo monta viikkoa...pakkasta riittää ja maisemat jälleen henkeäsalpaavia.


Ajatukset olivat pari viikkoa sitten jo ensi kesässä. Olimme nimittäin Pikku E, äitini ja minä koekuvauksissa. Ensi kesänä täällä aloitetaan Härmä-elokuvan kuvaukset ja siihen haettiin avustajia. Keväällä saadaan tietää, tulimmeko valituiksi.

Jouluvalmistelut ovat sujuneet niin, että en ole valmistellut. Tänään tein pari tilauskakkua ja itselle yhden. Huomenna siivotaan ja haetaan ullakolta kuusi, siinä se. Piparkakkuleipojaiset olivat viime sunnuntaina. Veljentyttö H oli kanssamme jälleen piparitouhuissa, kuten aina.

Joulun tunnelmaan pääsimme Pikku E:n kuusijuhlassa ja kävimme myös katsomassa miniä H:n tanssikoulun jouluesityksen, mikä olikin aivan ihana. Istuimme etupenkissä ja ihailimme taitavia balleriinoja ja muita tanssin harrastajia. Teatteriharrastajien pikkujoulussakin oli jälleen mukava meininki; teatterileikkejä ja improvisaatiota. Joulumyyjäisissä olin yhden lauantain myymässä käsitöitä.

Jääkiekkopelejä on Pikku O:n joukkueella ollut joka viikonloppu. Pääasiassa ovat hävinneet, onneksi kevätkaudeksi on tiedossa vähän helpompi sarja, ettei aivan huvitus lopu kun jatkuvasti hävitään. Olimme katsomassa myös Pietarinkadun Oilersin hyväntekeväisyysottelua.

Siinähän ne joulunalusviikot ovat sujuneet, nyt onkin aatto jo tosi lähellä, toivotankin teille blogini lukijoille oikein ihanaa joulunaikaa!