pohja:
                                  1 peruna

                                 100g voita
                                 2 dl hiivaleipäjauhoja
                                 1 dl kaurahiutaleita
                                 1tl leivinjauhetta
                                 1,5 dl kylmää vettä

Kuori ja raasta peruna mahdollisimman pieneksi raasteeksi. Lisää pehmeä voi, vesi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
                                  täyte:
                                  5 tomaattia
                                 200g mozzarellajuustoa
                                  1 ruukullinen basilikaa
                                  1 dl vihreää pestoa
                                  ripaus rouhittua mustapippuria

Viipaloi tomaatit ja mozzarella ja hienonna basilika. Lusikoi pesto pohjataikinan päälle ja ripottele basilika. Asettele sitten "tarkoin ja taiteellisesti" tomaatit ja mozzarella.  Paista 200 * n.40min.