Illat ovat olleet erilaisia. Uusi tilanne koko perheelle. Kyllä kai tähän tottuu, että Iso E tulee joka toinen viikko töitä vasta, kun lapset jo nukkuvat. Mumman ja ystävien apua, sekä lasten totuttelua myös kahdestaan oloon nuo iltavuoroviikot tarvitsevat.

Minä olin viikonloppuna molempina päivinä näyttelijäntyö ja improvisaatio-kurssilla. Odotukset olivat ehkä liian korkealla, sillä olen hiukan pettynyt. En opetukseen, vaan muihin kurssilaisiin. Olenko tosikko, tiukkapipo vai vanhanaikainen kun en ymmärrä sitä, että suurimmalle osalle viikonloppu oli ryyppyjuhlaa? Kaksi päivää istuin vanhan (ja uudenkin) viinan hajussa kuunnellen aikuisten ihmisten teinimäistä tarinointia siitä kuinka paljon kukakin joi ja muistaako mitään. Ryhmässäni oli eräästä harrastajateatterista iso porukka, joka veti täysin tätä omaa showtaan. Kun pyydettiin vapaaehtoisia, he täyttivät lavan, ennenkuin kukaan ehti millään lailla reagoida. Onneksi kouluttajana toiminut kokenut näyttelijä "Iso Jussi"  hillitsi heidän menoaan ja piti huolen, että me muutkin pääsimme tekemään harjoituksia.

Syysloman alku oli hyvä syy tehdä herkkua, tämmöinen Kinuski-Omena-Vanilija-herkku tällä kertaa


Sunnuntai-iltana herkkupöytä oli katettuna ystäväperhe H:lla, kun M täytti 12 vuotta. Ovat nyt taas puoli vuotta Pikku O:n kanssa samanikäisiä, kaverukset, jääkiekkoilijat...