Lumet sulaa hurjaa vauhtia. Eipä olisi uskonut, kun vielä muutama viikko sitten lunta oli röykkiöittäin. Pyykit voi kuivattaa ulkona, tosin nyt on niin kova tuuli, että pitää laittaa lujasti pyykkipojilla, ettei kalsarit löydy naapurin takapihalta.

Pikku E on käynyt kaksi vuotta teatteritaiteen perusopetusta. Nyt alkoi kesätauko ja viime viikolla saimme nähdä heidän esityksensä: "Tytöt ja myrkkymetsä". Ryhmässä on neljä tyttöä ja he olivat itse käsikirjoittaneet näytelmän. Pikku E on kovin innostunut teatterista ja onkin mukavaa, kun meillä on nyt yhteinen kesäprojekti.

Otin itseäni niskasta kiinni ja järjestelin vaatesäkit, joita oli kertynyt käyttöullakolle, varastoon, vaatehuoneeseen...Lajittelin lasten pieneksi käyneitä vaatteita ja pari ystävää kävi hakemassa lapsilleen isot pussilliset vaatteita. Osan laitoin laatikkoihin, kun tällä viikolla lähdemme Latviaan, niin saamme viedä sinne orpokotiin, lähinnä lasten kenkiä, lakanoita ja urheiluvaatteita. Suurimman osan vein eräälle naiselle, joka miehensä kanssa vie avustuksia Viroon lastenkoteihin.

Pikku O:n joukkue vietti kauden päättäjäisiä keilaamalla ja saunomalla. Juhlivat samalla aluemestaruushopeaa. Tarjosin heille täytekakun: