Lasten kesäloma alkoi vauhdikkaasti. Eteisen seinällä oleva liitutaulu, johon sunnuntaisin merkitään tulevan viikon menot, ei koko talvena ole ollut noin täynnä. Pikku E oli aamupäivät teatteri-ja tanssileirillä. Lisäksi hänellä oli kahtena iltana pesisharkat ja kahtena iltana pesispelit, joista molemmista häviöt. Pikku O:lla oli niinikään kahtena iltana pesisharkat ja yhtenä iltana rullakiekko.  Lauantaina meillä oli sukukokous ja sunnuntaina Iso E:n työpaikan järjestämä perhepäivä Power Park-huvipuistoon, jonne koko perhe sai rannekkeet, mahdollisuuden ajaa kartingia, sekä ruokailla.

Varustauduin hyytelökakulla viikonloppua varten ja tulihan meille sukujuhlista muutama harvemmin nähty serkku perheineen kylään viettämään hauskaa iltaa. Mangohyytelökakku, jonka päällä pätkisvaahto, oli vähän turhan makea, mutta syötyä tuli.


Power Park on todella siisti ja viihtyisä paikka, ja vaikka ei tykkäisi laitteissa käydä, on siellä katseltavaa yllinkyllin. Istutukset, vesiputoukset ja kivetykset ovat todella kauniita. Meidän lapset ovat tulleet vanhempiinsa, eivätkä ole mitään hurjapäitä. Pikku O:n mielestä karting-ajo oli hauskinta. Pikku E pääsi myös oikean hevosen kyytiin talutusratsastuksen muodossa. Vatkauslaitteet, joissa ihmistä pyöritetään edestakaisin ja ylösalaisin, saavat olla meidän perheeltä rauhassa.