Kalenterin mukaan on kevät, vaikka melkein talvivaatteita vielä saisi käyttää. Toivotaan, että pian lämpenee!

Vappu vietettiin Pikku O:n kummitädin luona herkkuja syöden ja kävimme myös kylpylässä pulikoimassa. Oli ihanaa kyläillä rakkaan ystävän luona ja nähdä, että elämänmuutos on ollut positiivinen asia.

Jääkiekkokausi päättyi virallisesti urheiluseuran palkitsemisjuhlaan, jossa tänä vuonna parhaan puolustajan palkinnon omassa ikäryhmässään sai Pikku O. Komea pytty muiden palkintojen jatkoksi. (Hän onneksi itse siivouspäivinä pyyhkii pölyt palkintokokoelmastaan...)

Teatteriharrastus jäi myös kesätauolle. Olisihan täällä kesäisin myös mahdollisuus harrastaa, mutta en halua itseäni siihen sitoa, kun muutenkin on niin paljon kaikenlaista menoa. Syksyllä jälleen uudella innolla! Kaikista palkitsevinta tuossa harrastuksessa on se, että kun olemme tehneet kovasti töitä esityksen eteen ja laitamme itsemme likoon, niin ystävät ja tuttavat käyvät katsomassa. Se on suurin kiitos, minkä harrastajalle voi antaa. Tosin teatterissa  käyminen katsojana jatkuu, viime lauantaina olimme ystävävien L:n ja M:n kanssa katsomassa Ninotska- musikaalia ja sen jälkeen syömässä.

Kakkuja olen myös väkertänyt. Tämä Hello Kitty kakku meni erään 7-vuotiaan juhlapöytään.


Äitienpäiväksi kokeilin ensimmäistä kertaa sokerikuorrutteella päällystettyä kakkua. Sai jäädä viimeiseksi....en pitänyt mausta, enkä ulkonäöstä. Sisällä olleet vadelma- ja kinuskimousse olivat kyllä hyviä.