Vuodenajat ovat mahtava keksintö! Talvella lunta ja pakkasta, kesällä aurinkoa ja lämmintä. Joten älkäämme vaipuko synkkyyteen, vaikka pakkanen paukkuu ja lunta on yllinkyllin. Puolen vuoden päästä jo tuskaillaan, kun on niin kuuma...

Pari viimeistä viikkoa ovat menneet tavallista arkea pyörittäessä; töitä, harrastuksia ja kotitöitä. Hiihtämässä aina, kun sää ja aika ovat sen sallineet. Pikku O:n jääkiekkojoukkueen vierasvoittoputki jatkuu: viikko sitten 1-3 ja eilen 6-7 lukemin!

Olen välttänyt herkkuja ja karkkeja koko tammikuun. Karkkilakossa ovat myös lapset, houkuttimenaan pienehkö rahasumma. Minulle ei kukaan rahaa luvannut, joten tunnustan tässä ja nyt, että lankesin.... Royal-suklaapatukkaan viime perjantaina... liikkeen takahuoneessa söin sen pieninä paloina... mutustin ja ääneeni massutin...  . Tänään "leipomisvieroitusoireet" olivat jo niin hurjat, että oli pakko tarttua vatkaimeen. Runebergintorttuja kävivät myös ystävä M ja myöhemmin veli E "naistensa" kanssa maistelemassa. Parin viikon päästä syödäänkin laskiaispullia, nam!