pohja:

             300 g digestivekeksejä

               75 g voita

         täyte:

                6 liivatelehteä

                3 limeä

         400 g maustamatonta tuorejuustoa

           1,5 dl sokeria

           1,5 rkl vanilliinisokeria

           1 prk flora vispiä

        lisäksi:

           1 tlk säilykemangoa

           3 tlk säilykemandariinia

           2 dl appelsiinimehua

           2  liivatelehteä

 

Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos halkaisijaltaan 24 cm irtoreunavuoan sisään. Pilko pohjan päälle säilykemangot ja 1 prk säilykemandariinia.

Liota liivatelehdet  kylmässä vedessä. Raasta kahden limen kuori ja purista kolmen limen mehu. Sekoita kuoriraaste ja mehu tuorejuuston joukkoon. Lisää joukkoon sokerit. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja sulata siihen pehmenneet liivatelehdet. Kaada liivateseos tuorejuuston joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi vaahdotettu flora vispi. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.

Lado päälle 2 prk säilykemandariinia. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä ja sulata ne tilkkaan kiehuvaa appelsiinimehua. Sekoita loput appelsiinimehusta ja kaada varovasti kakun päälle. Tarjoa seuraavana päivänä.

1241968838_img-d41d8cd98f00b204e9800998e