Hiihtäminen on kivaa! (sanoo entinen "hiihdonvihaaja"...) Kilometrejä on kertynyt jo varmaan sata. Puolet hiihtonautinnosta ovat maisemat, kyllä voi olla kaunista!

Helmikuun ensimmäinen sunnuntai vietettiin läheisessä hiihtokeskuksessa, missä Pikku O pääsi ystävä J:n kanssa laskettelemaan ja minä hiihtelin ja pulkkamäkeilin Pikku E:n kanssa. Eväänä tietenkin leipää ja lämmintä kaakaota!

Viime viikonloppu oli Pikku E:n ja minun kauan odotettu "junallakahdestaanhelsinkiin"-matka. Yövyimme serkkuni T:n perheen luona. Heidän S tyttö on Pikku E:tä muutaman päivän nuorempi ja vaikka harvoin nähdään, tytöt pääsivät jälleen välittömästi samalle "taajuudelle". Retkemme kohokohta oli upea, henkeäsalpaava heppashow!

Ennen matkaanlähtöä tein ystävänpäiväkakun, jonka eräs tuttuni tilasi vanhempainyhdistyksen laskiais/ystävänpäivä-riehan arpajaispalkinnoksi. Toiveena oli hempeä sydänkakku, tälläinen siitä tuli, täytteenä mansikkamoussea.


*Pikku O:n jääkiekkojoukkueella menee hyvin: 6-6 tasapeli sarjakärjestä ja viime lauantaina 11-3 voitto! Ovat lohkonsa ykkösiä tällä hetkellä.

*Näytelmän ensi-iltaan on viisi viikkoa..!!