pohja:
300g keksimurua, jossa digestiveä ja piparkakkuja
75g voita
hyytelö:
1 prk mascarponejuustoa
1 prk Flora vispiä
1 prk kinuskikastiketta
6 liivatelehteä
1 dl sokeria
1 rkl vanilijasokeria
päälle:
4 dl glögiä
6 liivatelehteä
Sekoita keksimuru ja sulatettu voi ja painele seos irtoreunavuoan pohjalle. Vatkaa Flora vispi ja sekoita vaahtoon kinuskikastike ja mascarponejuusto sekä sokerit. Liota kylmässä vedessä vähintään 5 min. lionneet liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja sekoita nopeasti vaahdon joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli. Liota liivatteet ja sekoita ne kiehuvaan glögitilkkaan ja kaada hyytyneen kakun päälle, anna hyytyä vielä muutama tunti, koristele makusi mukaan.
Kommentit