pohja:

300g keksimurua, jossa digestiveä ja piparkakkuja

75g voita

hyytelö:

1 prk mascarponejuustoa

1 prk Flora vispiä

1 prk kinuskikastiketta

6 liivatelehteä

1 dl sokeria

1 rkl vanilijasokeria

päälle:

4 dl glögiä

6 liivatelehteä

Sekoita keksimuru ja sulatettu voi ja painele seos irtoreunavuoan pohjalle. Vatkaa Flora vispi ja sekoita vaahtoon kinuskikastike ja mascarponejuusto sekä sokerit. Liota kylmässä vedessä vähintään 5 min. lionneet liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja sekoita nopeasti vaahdon joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli. Liota liivatteet ja sekoita ne kiehuvaan glögitilkkaan ja kaada hyytyneen kakun päälle, anna hyytyä vielä muutama tunti, koristele makusi mukaan.