Tänä viikonloppuna tein nämä tilaustyöt:

Mansikkamoussekakku rippijuhliin (koristeena marsipaanililjoja, ihan itse tekemät, ensimmäiset sellaiset...sekä silikoonimuotilla tehdyt suojelusenkelit)


Mansikkahyytelökakku "muutenvaanherkuttelu"-juhliin (ohje täysin sama, kuin viime viikonlopun mustikkahyytelökakussa, mustikan tilalla mansikkasose)


Rannelämmittimet ihanasta merinovilla-silkkilangasta


Hiihtolomaviikko on nyt ohi, huomenna lapsilla alkaa arki. Iso E lomailee vielä pari päivää. Lapset ovat loman aikana ulkoilleet ja lukeneet kirjoja. Viihtyvät hyvin toistensa seurassa. Välillä toki kinastellaan ja otetaan yhteen, mutta pääosin elo sujuu ongelmitta.

Pikku E on taitava pyörittämään perheemme miehiä pikkusormensa ympärille.....Hyvin usein hän pyytää Pikku O:ta tekemään esimerkiksi mehua itselleen tai kouluun lähtiessä auttamaan sängyn petaamisessa. Pikku O on ystävällinen ja hellämielinen poika, joka rakastaa pikkusiskoaan ja haluaa useimmiten olla hänelle mieliksi. Lauantai-iltana kun katselimme televisiota Pikku E jälleen pyysi isoveljeä tekemään mehua, tällä kertaa ei palvelua herunut. Minä ehdotin, että juo vettä. Niinpä neiti paineli isänsä luo, joka talon toisessa päässä katseli toista ohjelmaa. Sieltä he tulivat peräkanaa kohti keittiötä ja Pikku E tuumasi voitonriemuisena :"Näin vaan!"