Aivan kuten viime viikolla oli tämäkin viikko kiireitä täynnä. Pikku E vietti keskiviikkona kaverisynttäreitään. Tarjolla oli mm. vadelmakinuskihyytelökakku ja boolia. Sainkin boolimestarin arvonimen nuorilta naisilta. ( boolin salaisuus: päärynämehu lantrattuna spritella....)


Perjantaina olin teatteriharrastajien pikkujoulussa ja Pikku E oli lentopalloilijoiden palkitsemisjuhlassa. Lauantai olikin jännittävä päivä: sain suuren kunnian tehdä hääkampauksen ja hää/ristiäiskakun ystävä P:n perheen suureen päivään. He viettivät tuplajuhlat kotonaan perheen ja läheisten kesken ja kävin paikanpäällä laittamassa hiukset ja koristelemassa kakun. Kakussa täytteenä mansikkamousse ja -hillo. Koristeina aidot ruusut ja silkkinauha "napanuorana".


Lauantaina oli myös suuret joulumyyjäiset,  jonne äitini lupautui myyjättäreksi, hänelle taas suurkiitos! Kannatti mennä, sillä sukat menivät todella hyvin kaupaksi. Ehdin välillä käydä häntä päästämässä syömään ja kahville ja menin vielä liikkeeseenkin töihin. Pikku E sai olla päivän ystäväperhe H:n luona, jäi sinne jo perjantaina yökylään. Kaiken tämän hässäkän päälle ehdimme vielä kannustamaan veljenpoika J:n lentopallopeliä, jonka voittivat 3-2. Ilta olikin rauhallinen tyttöjen kesken, veljeni E käväisi iltakahvilla. Miehet tulivat myöhään illalla Keski-Suomen pelireissulta 12-1 häviön kanssa, tunnelma apea. Toista oli sunnuntaina, kun kauden päätösottelusta komea 7-5 kotivoitto!