Olen viettänyt toista kesälomaani kotona. Saimme vieraiksemme Pikku O:n kummitäti M:n lapsineen. Heidän kanssaan vietimme ihanat hetket. Olimme kannustamassa Pikku E:tä pesäpallopelissä ja vietimme päivän Power Parkissa. Grillasimme ja herkuttelimme mansikka-valkosuklaahyytelökakulla. Lapset pelasivat ja nauttivat toistensa seurasta.

Kotona olen vähän hoidellut istutuksia, tein jopa uuden mansikkamaan äitini avustuksella. Nyt on kasvamassa hyviä mansikkalajikkeita, vanhat olivat niin huonoja, että nostin koko viljelyksen viime vuonna kaatopaikkakuormaan.

Pikku O ja Iso E ovat joukkueen jääkiekkoleirillä koko viikonlopun. Saimme keväällä kutsun rippijuhlille kakkujen kanssa, niinpä me naiset ainoastaan edustimme meidän perhettä. Pakkasimme kakut autoon ja lähdimme matkaan. Juhlat olivat todella mukavat, heillä on uusi pihasauna ( haluu kans!!!! ) ja uima-allas pihapiirissä. Pikku E varautui pyyhkeellä ja uikkareilla ja muiden juhlavieraslasten kanssa vietti suurimman osan uiden ja saunoen.

Tässä kakut, jotka tein juhliin:

Kinkku-salamivoileipäkakku


Mansikkakakut valkosuklaakermalla.