Veljeni E täytti pyöreitä ollessamme lomamatkalla. Jätin äitimme huoleksi viedä hänelle lahjaksi tekemäni vihkonen, johon olin vanhojen valokuvien lisäksi kirjoittanut hänen "elämäntarinansa". Synttäreitä juhlimme sunnuntaina suvun kesken ja minä tein kakun, jossa oli päärynä- ja mariannesuklaamousset. Koristelu kuvaa hänen rakasta harrastustaan: viheriö, golfmaila ja -pallo. ( Kuva on vähän hassusti päin, en osannut sitä muokata...sain sen miniä H:n kamerasta, omastamme kun oli muutama kuva kadonnut jonnekkin...)


Hellettä rittää ja pesäpalloa. Lapsilla on ollut tällä viikolla jo neljä peliä, Pikku O:lla huomenna vielä yksi. Pikku E oli alkuviikolla kolmena päivänä työpajassa, jossa harrastettiin tanssia, musiikkia ja muuta mukavaa.

Otsikossa mainittu YYA-sopimuksen kakkososa on toteutettu eilen ja tänään. Ystävä M on nimittäin mitä mainioin viherpeukalo. (Omani on ollut keskellä kämmentä jo hyvän aikaa...) Sopimukseemme kuului, että hän pelastaa villintyneen kukkapenkkini varmalta tuholta. On se helppoa, kun osaa ( ja viitsii )! Voikukat, juolaheinät ym. rikkakasvit saivat kyytiä. Samoin kukka, joka levisi niin, että tuhosi tieltään muut kasvit. Harmittaa, kun en ottanut ennen ja jälkeen-kuvaa. Kukkapenkki näyttää nyt tosi hyvältä ja kunhan kukat kasvavat, siitä tulee upea. Kiitos ystävä M!