pohja:
12 kpl digestivekeksiä
12 kpl kaurakeksiä
100 g voita
täyte:
8 liivatelehteä
2 prk flora vispiä
1 prk vanilijarahkaa
3 dl vadelmahilloa
1 rkl vanilijasokeria
0,5 dl sokeria
päälle:
1 prk kinuskikastiketta
2 liivatelehteä
Murskaa keksit, lisää sulatettu voi ja painele seos irtoreunavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vispi vaahdoksi, lisää rahka, vadelmahillo, sokerit ja kiehuvaan vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet. Kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Liota liivatteet ja sulata kiehuvaan vesitilkkaan ja sekoita kinuskikastikkeeseen. Kaada hyytyneen kakun päälle, anna päällisen hyytyä vielä muutama tunti.
Kuvan kakussa vadelmahyytelöä puoli annosta.
Kommentit