pohja:

12 kpl digestivekeksiä

12 kpl kaurakeksiä

100 g voita

täyte:

8 liivatelehteä

2 prk flora vispiä

1 prk vanilijarahkaa

3 dl vadelmahilloa

1 rkl vanilijasokeria

0,5 dl sokeria

 päälle:

1 prk kinuskikastiketta

2  liivatelehteä

Murskaa keksit, lisää sulatettu voi ja painele seos irtoreunavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vispi vaahdoksi, lisää rahka, vadelmahillo, sokerit ja kiehuvaan vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet. Kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Liota liivatteet ja sulata kiehuvaan vesitilkkaan ja sekoita kinuskikastikkeeseen. Kaada hyytyneen kakun päälle, anna päällisen hyytyä vielä muutama tunti.

Kuvan kakussa vadelmahyytelöä puoli annosta.