Kansalaisopiston harrastuspiirit alkoivat menneellä viikolla. Pikku E:lle se merkitsi uutta "aluevaltausta". Hän aloitti harrastuksen, josta olen hyvin mielissäni nimittäin teatteritaiteen perusopetuksen. Itselläni alkoi nyt kolmas vuosi myös teatteriharrastusta, ja kun tiedän miten paljon se antaa, suon sen ilon mielelläni lapselleni. Uusille asiolle arka Pikku E saa toivottavasti rohkeutta ja paljon itseluottamusta. Tuo perusopetus kestää 5-7 vuotta, jos haluaa niin kauan jatkaa. Ainakin ensimmäisen kerran jälkeen tunnelmat olivat tyytyväisen iloiset.

Viime vuonna minä aloitin harrastuksen, joka loppui lyhyeen, kun opettaja pääsi Idols-kisaan. Niinpä tänä vuonna uudella onnella, uudella opettajalla. Haluan oppia laulamaan oikein ja saada tukea äänenkäyttöön, käyn siis laulutunnilla...!?!

Meidän perheen viikko-ohjelma on näiden menojen myötä varsin täysi...Pikku O:lla 3x viikossa jääkiekkoharjoitukset, mukana Iso E valmentajana. Pesäpalloa harjoittelevat ehkä kerran viikossa. Pikku E:llä lentopallo, teatteri ja puuhakerho. Minulla teatteri, laulu ja chiball-jumppa. Tästä eteenpäin Tapaninpäivään asti on joka viikonloppu jompana kumpana tai molempina päivinä jotain menoa. Tähän kun vielä lisätään Iso E:n parin viikon päästä alkava "jokatoinenviikkoiltavuoro" niin huh huh...

Tänään vietimme päivän jäähallissa. Kyseessä oli jo toinen turnaus alkaneena kautena. Täytyy sanoa, että on pojilla kova kunto kun jaksavat kolme peliä samana päivänä! Turnauspelit ovat tosin lyhyempiä, kun varsinaiset pelit, jotka pelataan 3x20 min. Tänään jäivät harmittavan tiukasti hopealle, joukkueita oli mukana neljä. Ystäväperhe H:n poika M pelaa myös ja kun me vanhemmat haluamme käydä katsomassa pelejä on hienoa, että heillä on tytär R, joka on Pikku E:n ystävä. Tyttäret keräävät lelut ja piirrustusvälineet mukaan ja viihtyvät hienosti hallilla vaikka eivät peliä edes seuraisi.

Tämän viikon herkutteluihin lukeutuu aiemmin kirjoittamani "vadelmahytky". Miehet halusivat juhlistaa kolmevuotisen valmentajuuden päättymistä. Lauantaina saimme vieraaksemme Lainvartija K:n perheineen. Heidän kanssaan söimme pizzaa ja mehevää ompputorttua.