Kyllä oli suloinen näky, kun isoveli luki pikkusiskolle iltasatua! Lapset saivat valvoa vähän myöhempään, kun on kokonainen viikko lomaa edessä, eikä koulu kutsu aamutuimaan. Olen tavattoman onnellinen siitä, että lapsemme ovat hyviä ystäviä, vaikka ikäeroa on melkein viisi vuotta.
Olin tällä viikolla teatterissa äitini kanssa. Esitys oli aivan upea ja viihdyttävä, kyllä ammattilaiset osaa. Siitäpä tulikin mieleeni, että näytelmäpiirissä jaettiin roolit....en saanut sitä roolia, jota toivoin. Roolihenkilö on täysin erilainen, kuin mitä viimeksi esitin. Ohjaaja sanoi, että on hyvä oppia tekemään erilaisia tyyppejä.Se on tietysti totta, mutta mua jännittää osaanko...
Ystäväperheessä vietettiin lauantaina syntymäpäiviä, pöytä notkui herkkuja....Syntymäpäiväsankari teki sunnuntain jääkiekkopelissä maalin ja peli päättyikin komeasti voittoon 3-1.
Vaikka viikolla on ollut sadepäiviä tuntuu, että sunnuntaiksi tulee aina kuin tilattuna komea ulkoilusää. Kohteena tänä sunnuntaina kyläyhdistyksen kota.
Näimme joutsenparven lentävän ylitsemme, terveisiä etelään!