Pikku E:n sairaus ei helpolla periksi antanut. Melkein kahden kuumeettoman päivän jälkeen hänellä nousi taas yhdeksi päiväksi kuume. Niinpä päätimme pitää yskivän tytön pois koulusta koko viikon. Heidän koulussaan on pahimmillaan ollut melkein kuusikymmentä oppilasta yhtäaikaa sairaana. Huomenna hän pääsee taas normaaliin arkirytmiin.

Viikko menikin rauhallisesti illat kotona ollessa, peruin omat menoni ja hoivasin Pikku E:tä. Syntymäpäivääni juhlistaakseni tein mustikkahyytelökakun.


Kummityttö S täytti myös vuosia ja pyysi perinteisesti minua tekemään kakun, siitä tuli tälläinen:


Vadelmahyytelöä välissä ja päällä kinuskikuorrute. Iso E ja Pikku O eivät noihin juhliin (ja kakulle) päässeet, kun sattui pelireissu Keski-Suomeen juuri samalle päivälle. Tuliaisina 4-1 häviö ja sunnuntain kotipelissä vielä suuremmin lukemin: 0-11....

Lauantai-iltana olin ystävä M:n kanssa tekemässä joukkueen hyväksi kökkätyötä. Ensikertalaisina suoriuduimme tehtävästä kiitettävästi, joskin apuna oli yksi lätkäisä, joka oli ollut ennenkin. Olimme liikenteenohjaajina tanssilavalla! Saimme autot mukavasti parkkiin lumisateessa, varpaat jäässä. Vain yksi haaveri oli tulla, kun eräs täti meinasi VW-polollaan pussata yhtä mersua takapuskuriin. Sain juuri ja juuri estettyä tuon "hellyydenosoituksen"... Kokemuksena tuo ilta oli kaikenkaikkiaan ihan hauska.

Mutta voi tätä marraskuun pimeyttä, märkyyttä ja loskaa.....