Meillä on ystäväperhe H:n kanssa YYA-sopimus. Lapsia kuskataan yhteisiin harrastuksiin, hoidetaan ja syötetään tarvittaessa puolin ja toisin. Viikko-ohjelmaa suunnitellessa tulee mietittyä molempien perheiden menot, kuka vie, tuo tai hakee. Viime viikonloppuna ystävä M oli auttamassa meidän makuuhuoneen uudistamisessa, eilen minä olin heillä tapiseeraamassa. Olohuone-keittiö-eteistila sai uuden pinnan maalattavasta tapetista. Kunhan saavat maalattua, tapiseerataan vielä yksi seinä. Kokonainen työpäivä siihen meni, mutta oli kivaa. Olen ennenkin sanonut, että voisin vaikka työkseni tuota tehdä, on se sen verran mukavaa puuhaa.

Pikku O sairastui lauantaina, kuumetta ja yskää. Jäi lauantain jääkiekkopeli väliin, sekä sunnuntain pesäpallokauden päättäjäiset. Nyt hän on jo kunnossa, yskää vielä vähän, joten hän ei osallistu tämän päivän koulun uimareissulle.

Perjantaina olimme "naiset kolmessa polvessa" teatterissa. Pikku E tykkää kovasti käydä katsomassa esityksiä ja otan hänet mukaan jos vaan näytelmä on lapsille sopiva. Tuo teatteri on tuttu paikka, olen ollut siellä aikanaan pari vuotta töissäkin.