Tauti, joka minuun iski, oli sitkeää sorttia. Varsinkin jaloillaan sairastettuna. Kun olisikin tullut kunnolla päälle ja kuumeen kanssa, mutta ei, pientä vetämättömyyttä, jomotusta, kolotusta ja se yskä...Nyt vieläkin joskus alkaa yskittää, mutta muuten olo jo ok.

Teimme pientä pintaremonttia Pikku E:n huoneeseen, uusimme tapetit ja hankimme uudet lipastot ja hyllyt. Nyt huone näyttää nuoren neidin huoneelta, eikä pikkutyön.. Tapetoimme myös olohuoneesta yhden seinän tummalla tapetilla ja siitä tuli tosi hieno, kivaa vaihtelua.

Lapset viettivät syysloman kotona. Olimme Iso E:n kanssa töissä, joten lomareissu ei tullut kysymykseen. Lapset yökyläilivät kavereilla ja nauttivat kotonaolosta.

Pikku E on aloittanut uuden harrastuksen. Vuosia hän on jo hevosista tykännyt, mutta nyt uskaltautui ensimmäiselle ratsastustunnille. Kivaa oli ja uusi tunti varattiin parin viikon päähän.

Tämmöinen pikapäivitys tälläkertaa, pimeys ja vesisade vähän tympii, mutta poltetaan kynttilöitä ja odotellaan valoisampia päiviä!