Pikku O on kätevä käsistään. Hän on saanut aika pienestä mm. sahata ja vuolla. Osaa hän käyttää virkkuukoukkuakin. Puikoilla kutomista en hänelle ole vielä opettanut. Pikku E jo osaa kutoa oikein-silmukoita ja myös virkata. Koulun puukäsitöistä Pikku O:lla on kiitettävä numero ja hienoja töitä on kotiin tuotu. Perjantaina kotiin tuotiin työt, joista hän on muutaman viikon jo kertoillut. Täytyy sanoa, että nämä uistimet ovat käsittämättömän hienoa käsityötä!

1240169912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toivottavasti kesällä "Ahti suo antejaan"!

Viikonloppuna Pikku O:n kummit olivat kylässä juhlimassa syntymäpäiviä. Tosin vähän myöhässä, mutta haitanneeko tuo. Heille oli vähällä käydä iso vahinko tulomatkalla, kun liukas tie nappasi auton hallinnan. Onneksi selvisivät säikähdyksellä! Ulkoilimme ja saunoimme. Söimme hyvin ja tietysti synttärikakkua jälkkäriksi. Yhteinen mielipide oli, että kakku oli paras kakku aikoihin. Välissä oli kuningatar-mousse (ohje). Mangopiltin sijaan käytin kuningatarpilttiä ja pohjana oli vaalea ja tumma kääretorttulevy.

1240169880_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hyvä Ruth,

tutustuin Sinuun lokakuussa ja tänään jätän Sinulle hyvästit. Haikein mielin, mutta helpottuneena. Sinä aiheutit minulle paljon päänvaivaa, työtä, hikeä ja kyyneleitä, mutta myös suunnattomia ilon-ja onnistumisen hetkiä. Vaatteesi annoin kierrätykseen ja suljen Sinut muistojen arkkuun yhdessä käsikirjoituksen kanssa.