Ihanat kesäkelit jatkuu ja sato kypsyy. Tänä vuonna vadelmat ovat isoja ja madottomia. Päivittäin saa kerätä valtavan kulhollisen. Mitähän herkkua niistä kehittelis...?

Olimme viikolla viettämässä kesäpäivää enoni J:n ja hänen vaimonsa K:n upealla takapihalla. Pihasauna, uima-allas, hyvää ruokaa ja seuraa. Pihasauna on haavelistallamme nro.1, sellainen kahdeksankulmainen, jossa kiuas olisi keskellä ja lauteet kiertäisivät ympäri. Löylyt olisivat pehmeät ja talvella saisi käydä välillä tekemässä lumienkeleitä.

Viikonloppuna Iso E ja Pikku O olivat jääkiekkoleirillä. Pikku E taas oli tanssia, musiikkia, kuvataidetta ym. sisältävässä työpajassa kolmena päivänä. Viimeisenä päivänä oli loppunäytös, jota pääsimme mumman kanssa seuraamaan. Yksi ensi-iltakin mahtui viikonloppuumme, hauska viihdyttävä ja erilainen tarina.

Iso E on nyt pitänyt lomansa, työ kutsuu huomenna, nähtäväksi jää kutsuuko vielä syksymmällä.. Lapset saavat lomailla vielä viikon mumman seurassa. Elämää helpottaa huomattavasti, kun on tuo mumma, joka on tarvittaessa apuna ja on hän huolehtinut mustikkapiirakkamarjoistammekin...

1248107113_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa pioni kauneimmillaan, ei anneta kuvaajan varjon häiritä..(amatööri..)