pohja:

300 g kaurakeksejä

75g voita

alempi täyte:

1 prk Flora vispiä

1 ranskankerma

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 rkl vanilijasokeria

2 rkl sokeria

5 liivatelehteä

200g valkosuklaata

ylempi täyte:

1 prk Flora vanillaa

1 prk vanilijarahkaa

2 rkl vanilijasokeria

2 rkl sokeria

6 liivatelehteä

3,5 dl mansikkaa soseena

Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita ja painele seos irtoreunavuoan pohjalle.

Vatkaa Flora vispi ja sekoita siihen ranskankerma, tuorejuusto ja sokerit. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä vähintään 5 min. ja sulata ne nopeasti kiehuvaan veteen. Sulata valkosuklaa ja sekoita se vaahtoon ja viimeksi liivatteet. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa.

Vatkaa Flora vanilla ja sekoita siihen vanilijarahka, sokerit, mansikkasose ja liivatteet samoin, kuin valkosuklaatäytteeseen.

Anna hyytyä kylmässä, koristele ja nauti!

Koristeeksi laitoin ennen täytteiden lisäämistä vuoan reunoille rullakeksiä. Mansikat olisivat sopineet hienosti koristeeksi, mutta niitä en tuoreena saanut, joten täytyi tyytyä kaapista löytyneisiin marsipaanikoristeisiin.