1248107157_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                     pohja:

                        12 kpl digestivekeksiä

                        12 kpl kaurakeksiä

                        100 g voita

                    täyte:

                         1 prk flora vispiä

                           1  ranskankerma

                        200g maustamatonta tuorejuustoa

                         2 rkl vaniliinisokeria

                           2 rkl sokeria

                            5  liivatelehteä

                           1  levy valkosuklaata

Murenna keksit ja sulata voi, sekoita ja painele irtoreunavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sokerit ja sulatettu suklaa (Lidlin Bellarom de luxe on parasta...). Sulata liotetut liivatteet kiehuvassa vesitilkassa ja lisää seokseen. Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja yhdistä se tuorejuusto-suklaaseokseen. Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä pari tuntia. Päälle runsaasti mansikoita ja koristelua sulatetulla valkosuklaalla, hmmmm....