pohja:
12 kpl digestivekeksiä
12 kpl kaurakeksiä
100 g voita
täyte:
1 prk flora vispiä
1 ranskankerma
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl vaniliinisokeria
2 rkl sokeria
5 liivatelehteä
1 levy valkosuklaata
Murenna keksit ja sulata voi, sekoita ja painele irtoreunavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sokerit ja sulatettu suklaa (Lidlin Bellarom de luxe on parasta...). Sulata liotetut liivatteet kiehuvassa vesitilkassa ja lisää seokseen. Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja yhdistä se tuorejuusto-suklaaseokseen. Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä pari tuntia. Päälle runsaasti mansikoita ja koristelua sulatetulla valkosuklaalla, hmmmm....
Kommentit