Loman viettomme alkoi auton ostolla. Vanha johtotähti sai väistyä ja tilalle tuli Das Auto, käytetty mutta vähän ajettu. Väriltään auto on musta ja mikä tärkeintä, siinä on pyllynlämmittimet!

Kesälomareissumme suuntasi Ahvenanmaalle. Olimme vuokranneet Pikku O:n kummitädin kanssa vierekkäiset mökit, eikä missään vaiheessa käynyt ilmi, että mökit ovat leirintäalueella. Onneksi olimme autoilla matkassa, niin pääsimme pois hieman ankeahkosta lomapaikasta....jossa lomaili meidän lisäksi 160 intialaista...

Löysimme lyhyen ajomatkan päästa upean uimarannan, jossa vietimmekin kaksi päivää kesästä ja toisistamme nauttien. Lapset uivat ja pelasivat, jonka jälkeen he pelasivat ja uivat. Sää oli mitä mainioin ja lomareissumme kaikenkaikkiaan onnistunut.

Ahvenanmaalla piti tietenkin maistaa pannukakkua ja tämän pannarin tehnyt kahvila oli saanut maailman parhaan Ahvenanmaan pannukakun diplomin vuonna 2003. Hyväähän se oli...!

Kotiin päästyämme alkoi kesäloman työleiriosuus: kivijalan maalausta, varaston siivousta ym. Välillä pesäpalloa ja teatteria. Kävimme katsomassa teoksen Siunattu hulluus Seinäjoen kesäteatterissa. Pikku E:n ensimmäinen pesisleiri oli Lappajärvellä, jossa he yöpyivät koulumajoituksessa. Kävimme joka päivä pelejä katsomassa ja hyvinhän tytöt pelasivat: 4 päivän aikana pelasivat 10 peliä, joista 7 voittivat.

Lomani loppui yhtä nopeasti, kuin alkoi. Miksi aika kuluu niin äkkiä? Ensi viikolla alkaa lapsilla koulu ja niin taas alkaa arkinen aherrus.